hirlevél küldés (eDM)

Habár manapság mindenki rengeteg levelet kap, mégis a kommunikáció egyik egyegyszerűbb módja az e-mail küldés. A címlistánkon szereplő emberekhez könnyedén és közvetlenül eljuttathatjuk üzenetünket és a levelet testre tudjuk szabni, így úgy tűnhet, mintha szermélyesen neki címeztük volna (így még jobb hatást progrnoztizálhatunk). 

 

A levelünkben szereplő tartalmat pedig általában úgy alakítjuk ki, hogy legyen benne cselekvésre buzdítás és általában a weboldalunkra (vagy másik általunk kezelt felületre) mutasson, így növekedjen a webodlalunk látogatottsága és ismerettsége.

 

hirlevél küldés eDM

 

hírelvél (eDM) küldő rendszerek

 

Számítógépünkről levelező program segítségével is küldhetünk leveleket, de általában óránként 50-100 levélnél többet nem engedélyez a szolgáltató.

 

Persze vannak más megoldások is: hirlevélküldő program, sezrver használata: elvileg bárkinek lehet hirlevélküldő rendszere, hisz vannak gépre települő ingyenesen letölthető programok, plusz vannak nyílt forráskódú keretrendszerek, amikben van hirlevélküldő modul, mégis azt láttuk, hogy a rendszerek megbízhatósága alacsony » attól még hogy azt jelzi a szerver, hogy kiküldte az még nem biztos, hogy valóban meg is történt, illetve nem biztos, hogy megkapta a címzett (menet közben sok helyen elveszhet)

 

Kidolgoztunk egy hirlevél küldő rendszert, ami megbízhatóan küldi ki a leveleket:

1.) egyrészt dedikált levelező-szervert használunk, hogy megeflelő erőforrás álljon rendelkezésre a levelek kiküldésére

2.) másrészt a szerverünket folyamatosan ellenőrizzük, hogy ne legyen SPAM feketelistán az IP címe

3.) harmadrészt energiát fordítottunk a reportingra, vagyis, hogy pontos (és részletes) adatokkal szolgálhassunk az egyes kampányokról.

 

 

 

Hírlevél küldés - report

 

A kiküldött hirlevelekről az alábbi reportot biztosítjuk:

 • sikeresen kiküldött levelek
 • megnyitott levelek
 • továbbított levelek
 • hibás levelek
  • out of office’ válasszal érkezett
  • postaláda teli válasszal érkezett
  • hibás e-mail cím (valószínű a domain névvel vagy a levelezési beállítással van probélma)
  • nem létező fiók
  • egyéb

 

 

 

hírlevél küldés időzítése

 

A rendszer alkalmas arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevő személy/szervezet admin felületen keresztül kiküldje a leveleket, de kérésre segítünk a kampány levezetésében. De arra is lehetőség van, hogy az egyes hirleveleket időzítsük, vagyis automatikusan előre definiált időpontban küldje ki a rendszer.

 

 

 

hírlevelek megjelenítése (design)

 

Fontos az, hogy igényes legyen a kiküldött levél megjelenése (ezzel bizalmat tudunk nyerni ügyönknek), illetve, hogy technikailag megfelelően legyen leprogramozva.

 

Abban is segítséget nyújtunk, hogy megfelelő level készüljön el, ebben designeri (www.zwoelf.hu) és programozási (www.piarsoft.hu) partnerünk rendlekezésre áll!

 

Megbízónk számára adatbázis építésben segítsünk, tanácsot adjunk megfelelő adatbázis összeállítására a meglevő adatokból.

Ha ez nem elegendő, akkor megadott szempontko alapján szűrt adatbázist tudunk vásárolni – ezzel is növelve a célcsoport elérés számát.

 

 

 

Hírlevél küldés díjaszabása

 

5.- Ft + ÁFA / címzett / kiküldés

 

 

 

hirlevél küldéshez kapcsolódó szintidők

 

 

vannak olyan tevékenységek, amik felmerülnek a hírlevél küldés kapcsán. Ezeknek a tevékenyésgeknek a díjazása idő alapon történik.

 

- hirlevél összeállítása

- kiküldés

- címlista tisztázása

 

 

 

címlista hírlevél küldéshez

 

Annál nagyobb az esély, hogy elérjük céljainkat, minél több (releváns) címre tudjuk kiküldeni levelünket. Ha a rendelkezésre álló címlista nem elegendő, akkor tudunk segíteni legális adatbázis (címlista) vásárlásában.

Mivel itt teljesen egyedi adatbázist kell létrehozni (teljesen egyedi szűrési feltételek alapján), így az árazás mindig egyedi. Árajálnat küldéséhez kérjük, vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot » 06 (20) 402 0000!

 


SPAM törvény

 

Az 200x. törvény a kéretlen elektronikus levelekről szóló

 

 

 

hírlevél küldés jognyialtkozata

 

- egy kiküldés alkalmával egy címzettnek többszöri kiküldés több címzettnek minősül

 

 

E-marketing Interaktív Ügynökség Kft

 

web: www.e-marketing.hu
e-mail: acc@e-marketing.hu
cím: 1134 Budapest, Csángó u. 4/b.
mobil: 06 (20) 66 745 22
tel: 06 (1) 708 6602
fax: 06 (1) 369 3080 

 

 

adószám: 22962337-2-41
cégjegyzékszám: 01-09-946665
bakszámlaszám: CIB (HU)
                 10700457-65949597-5110005

 

Térkép E-marketinghez: